Beboer ? Log ind eller registrer dig her

Kære beboere i Rulkedalen, Rulkehøjen og Skovbrynet

Vi har brug for din hjælp!
Vi har startet en gruppe i Hjerteforeningens Landsuddeling, hvor vi kan gå os til en gratis hjertestarter. Rulke-gruppen.

Vil du gå med os den 28 april?
Landsuddeling er en landsindsamling, der er vendt på hovedet: Hver eneste krone bliver delt ud igen i form af hjertestartere til deltagerne:

Hvis vi tilsammen kan samle ind på mindst 15 ruter den 28. april, så får vi en hjertestarter leveret og installeret i et varmeskab helt gratis. Og vi kan også få et fælles 30 minutters kursus i genoplivning.

Indsamlingsruterne tager 2-3 timer, og du kan gå der, hvor det passer dig bedst.

Jamen, vi har da en hjertestarter i forvejen, vil nogen nok sige.

Det er rigtigt, men vi ønsker at benytte os af muligheden for at anskaffe os en hjertestarter, der er betalt, fremfor at grundejerforeningerne skal have en årlig fast udgift til den eksisterende hjertestarter. Så du er også med til at spare penge!

Så tag fat i os på mobil 23984886 eller tilmeld dig selv og deltag i gruppen Rulke-gruppen som indsamler på hjerteforeningen.dk/landsuddeling.

Mødestedet er Dalum Landbrugsskole, ”Stengangen”. Vi serverer kaffe, the og morgenbrød fra kl 9 søndag den 28 april 2019.

Se venligst den vedlagte flyer.

Vi håber, at du har tid og lyst til at støtte op omkring dette initiativ.

Med hjertelig hilsen
Claus Mølhede og Ian Schmidt,